Rittenregistratie Black Box

Black box voor de auto

De black box voor de auto is klein, maar zeer intelligent. Met de black box krijgt u een overzicht van de verplaatsingen van uw medewerkers: u ziet waar ze geweest zijn; hoe lang en hoe hard ze gereden hebben; of er hard is geremd en zelfs of er brandstofkosten omlaag kunnen, en dit alles per rit. Het apparaatje is dus zelfs zo slim dat het voor u berekent hoe u de volgende keer kostenbesparend kunt rijden. Voor veel van onze klanten betekent het geld besparen, in plaats van zich zorgen te maken om de administratie.

Wat is een black box?

Wat mensen van RouteVision vinden

Een black box is een klein zwart kastje dat doorgaans in bedrijfswagens wordt geplaatst. Vooral de bedrijfswagen profiteert hier dus van. Het is eigenlijk een geavanceerde auto tracker: u hoeft nooit meer achter feiten aan te lopen, want met het systeem van RouteVision, kunt u alle gegevens zelfs live inzien. Hierdoor bent u altijd op de hoogte.

De Black box van RouteVision houdt de gereden kilometers bij, gebruikt GPS om het voertuig te lokaliseren en houdt andere interessante gegevens bij. Het vormt het hart van de automatisering van kilometerregistratie, zodat u dit niet langer manueel hoeft te doen.

Offerte aanvragen

Diverse rapporteringen

Van minuut tot minuut worden de coördinaten via het mobiele netwerk doorgegeven aan de RouteVision servers. Het systeem staat continu in verbinding met de GPS-satellieten om een nauwkeurige positie te bepalen. Vervolgens worden de posities en tijdstippen vastgelegd in diverse rapporteringen. De voertuigen kunnen ook live op een kaart gevolgd worden.

Om toegang te krijgen tot het overzicht van uw voertuig(en) kunt u inloggen via deze website. Wanneer u inlogt, krijgt u toegang tot verschillende rapporten, zoals de gereden ritten, gewerkte uren, tijd op locatie en nog veel meer!

Installatie van het apparaat

De black box wordt op 15 minuten tijd geïnstalleerd op een manier die onzichtbaar is voor de bestuurder. Het volstaat om een afspraak te maken met onze monteurs, die indien gewenst, op iedere locatie kunnen zorgen voor de installatie van het apparaat.

De installatie kan snel op afspraak worden uitgevoerd. Na installatie is het systeem direct operationeel en al vanaf de eerstvolgende rit kan u rekenen op een registratie van A naar B.

Black Box Voordelen

HOUD MEER GELD OVER, AAN HET EINDE VAN DE RIT

De voordelen van dit kleine apparaat zijn niet voor iedereen altijd even snel duidelijk. We hebben daarom contact met onze klanten over hun ervaringen bij het gebruik van het apparaat. Dit zijn de pluspunten volgens onze klanten:

Altijd up-to-date

Met een black box blijft u steeds geïnformeerd over de gereden kilometers, zonder dat hier ingewikkelde systemen aan te pas komen.

Montage door expert

De black box montage wordt uitgevoerd door een getrainde expert. Hierdoor verloopt de montage snel en gemakkelijk!

Full service garantie

RouteVision hanteert een full-service garantie op de Black box, de installatie en het gebruik van het apparaat.

Real-time inzicht

Als u nu inlogt, ziet u alle voertuigen live (real-time) over de kaart bewegen. Dat maakt de opvolging voor u echt veel gemakkelijker.

Zeer nauwkeurig

Het geavanceerde GPS-signaal waar de black box gebruik van maakt is tot op enkele centimeters nauwkeurig.

Offerte aanvragen

Prijs van de black box

U hebt geen instapkosten en betaalt ook geen kosten achteraf. De prijs is dus een all-in vast maandbedrag. We zorgen ervoor dat u binnen 15 minuten gereed bent voor volledig gebruik van de black box. Het apparaat is na installatie (geheel onzichtbaar in de auto geïnstalleerd) klaar voor gebruik. U bent dus eigenlijk slechts een kwartiertje van uw tijd kwijt voor de installatie als investering. Die investering levert u vervolgens wel weer een correcte administratie op.

Rittenregistratie Black Box

Veelgestelde vragen over de Black Box

Dit zijn de veelgestelde vragen voor de black box. Mocht uw vraag er niet tussen staan of als u gewoon iemand wil spreken, dan kunt u ons natuurlijk ook bellen. Onze klantenservice helpt u graag om het juiste antwoord te vinden op uw vraag.

Hoe gebruik ik het apparaat?
U hoeft op geen enkele knop te drukken. Na installatie rijdt u weg en door in te loggen op de website, krijgt u een overzicht van alle gegevens in verband met de ritten.

Moet ik het apparaat aankopen?
In tegenstelling tot veel andere aanbieders, koopt u de black box bij ons niet. De prijs van het apparaat zit bij het maandelijkse tarief inbegrepen. U betaalt hiervoor helemaal niets.

Hoe werkt het apparaat?
Het apparaat maakt verbinding met een netwerk van satellieten om de locatie ervan te bepalen. Vervolgens verstuurt het via het Global Positioning System (GPS) een uiterst nauwkeurige locatie naar onze servers. Daar is het toestel voortdurend mee bezig totdat het voertuig stopt.

RouteVision Rittenregistratie Dashboard

Meer lezen over de techniek?

Klik op de volgende knop om terug te gaan naar de Techniek verzamel pagina

Techniek

Bereken uw promoprijs!