Hoe gebruik ik de Black box?

19 juni 2017 – door RouteVision Nederland

Benieuwd hoe een RouteVision Black box werkt? We zorgen voor gratis installatie bij u in de auto, op een plaats die onzichtbaar is voor de bestuurder. Vervolgens doet de Black box automatisch zijn werk, u hoeft hier verder niets meer voor te doen. Er is dus niet echt sprake van een actief gebruik. U zult zich voornamelijk nog bezighouden met de output van ons systeem. U kunt namelijk alle gegevens die de black box verzamelt inkijken.

Realtime functionaliteit

De meest geavanceerde Black box die RouteVision ontwikkeld heeft, geeft u een real time overzicht van de locaties van uw voertuig(en) en houdt de nodige gegevens bij voor uw kilometerregistratie. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. Het wordt voor u pas écht interessant wanneer u inlogt op het systeem om de output ervan te bekijken.

Rittenregistratie Black Box

Rapporten die aangemaakt worden door de black box.

De rapporten die aangemaakt worden door de black box kunnen ingekeken worden door (hier rechtsboven) te klikken in het menu op inloggen. Met de gegevens die u van ons ontvangt, krijgt u vervolgens een scherm te zien waar u kunt klikken op de verschillende rapporteringen en filters. U ziet precies wat er gebeurd is met uw auto's en kunt aan de hand van die gegevens zelf berekenen of u voordeliger kunt rijden.Rittenregistratie Black Box

Black Box voor de auto, van RouteVision

Over de installatie van de black box

Onzichtbare installatie in de auto

Onze eigen monteurs zorgen voor de professionele installatie, voordat u gebruik kunt maken van de Black box. We maken daarvoor een afspraak, indien u dit wenst bij u op locatie. We hebben maximaal 15 minuten nodig om de Black box te installeren. Hier zijn geen kosten aan verbonden, want die nemen we voor onze rekening.

RouteVision Rittenregistratie vanaf €0,12 per dag

U bent voor uw rittenadministratie nog geen kopje koffie per dag kwijt. Bereken nu uw prijs op basis van uw huidige wagenpark.

Offerte aanvragen

Meer lezen over de techniek?

Klik op de volgende knop om terug te gaan naar de Techniek verzamel pagina

Techniek

Bereken uw promoprijs!