RouteVision Check in at work

Check in at work

Check in at work zorgt ervoor dat werkgevers en aannemers de aanwezigheid van de werknemers, onderaannemers en zelfstandige onderaannemers registreert. Voordat een persoon aan de slag gaat is het belangrijk dat dit geregistreerd wordt.

Check in at work is op 1 april 2014 door de overheid in het leven geroepen met 2 doelen. Het waken over de veiligheid en de gezondheid op de werf, maar ook om op deze manier zwartwerk en sociale fraude te voorkomen.

Het registeren is verplicht. Dit is verplicht als het bedrag van de werken gelijk aan of hoger is dan € 500.000. Alle personen die werken in onroerende staat uitvoeren, maar ook personen die activiteiten uitvoeren die in de vleessector werkzaam zijn.

Bereken uw promoprijs

Hoe werkt check in at work?

RouteVision maakt het registreren voor u nog makkelijker! Via onze app kunt u zich eenvoudig aanmelden op de werf m.b.v. check in at work. Het enige wat u dus nodig heeft is een smartphone met de RouteVision app en u registreert volgens de eisen van de Federale Overheid. Als u een zelfstandig onderaannemer bent, dan vraagt u bij voorhand met eID en kaartlezer een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Met deze gegevens kan de registratie vervolgens worden gedaan.


Wanneer moet check in at work gebeuren?

De registratie moet gebeuren voordat er gewerkt wordt op de werf. Deze registratie kan ook voor elke werkdag plaatsvinden. Er kan op meerdere werven op één dag worden aangemeld. Als een werknemer op verschillende bouwplaatsen aanwezig is op dezelfde dag dan dient er voor elke site een aparte registratie gedaan te worden. Check in at work kan indien nodig gewijzigd of geannuleerd worden, bijvoorbeeld in geval van onderbrekingen op de werf of afwezigheid van een medewerker wegens ziekte.De voordelen van check in at work

Check in at work brengt een hoop voordelen met zich mee:

Met meer dan 20 jaar ervaring heeft RouteVision de ideale app oplossing ontwikkeld voor check in at work. Hierbij wordt de naleving van alle medewerkers op bouwplaatsen volledig gegarandeerd. Via de app van RouteVision bent u in een paar stappen ingecheckt op de werf waar u werkzaam bent. Snel en eenvoudig, RouteVision ontzorgt u volledig!

Meer dan alleen check in at work

Naast check in at work is het systeem van RouteVision ook een voertuigvolgsysteem. U kunt zien hoe lang uw medewerker op locatie is geweest, maar ook hoe laat de medewerker aankomt en weggaat.

Als u werknemers op de baan heeft, vertrouwt u erop dat ze zich met de volle 100% inzetten voor uw bedrijf. Maar hoe productief zijn ze in de praktijk? Waar zijn ze op dit moment en wat zijn ze aan het doen? Kies voor gemak en efficiëntie met het track en trace systeem van RouteVision.

Het systeem is ook ideaal om de gereden kilometers te facturen naar uw opdrachtgever of klanten toe. Een goede controle begint bij uw wagenpark. Een heldere blik op de gereden ritten, gewerkte uren en tijd die werknemers doorbrengen zijn hierbij van belang.

U profiteert dus niet alleen van check in at work, maar ook gelijk van andere voordelen! Onderzoek bij klanten van RouteVision toont zelfs aan dat een brandstofbesparing van 5% en een tijdwinst van 30 minuten per dag zeer makkelijk haalbaar zijn. Op basis hiervan bespaart u minimaal € 325,00 per voertuig per maand.


Zorgeloos rijden, is wel zo fijn.

Zeker als u met één druk op de knop kunt kiezen uit een zakelijke of een privérit. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen


Bereken uw promoprijs!