Ideale kilometer- en rittenregistratie app

RouteVision biedt u: de ideale trackingsysteem en rittenregistratie app. Klanten van RouteVision gebruiken de app binnenkort allemaal. Bekijk in real time de positie van uw voertuig(en) op uw smartphone, met de RouteVision app. U hebt alles bij de hand en krijgt wereldwijd een overzicht van de geregistreerde ritten. Bekijk de gereden routes en ontvang bovendien ook handige tips om brandstof te besparen.

De app voor rittenregistratie (trackingsystemen) zal beschikbaar zijn voor zowel iOS als Android. Daardoor kunt u er op uw iPhone of Android-smartphone direct gebruik van maken. De app combineert een gebruiksvriendelijke opzet met professionele mogelijkheden voor de rittenadministratie. En dit allemaal in het kader van efficiëntie: zodat u alle belangrijke ritgegevens voortaan bij de hand heeft. We nemen u graag mee om te praten over alle functies en voordelen van de ritregistratie via de telefoon.

Offerte aanvragen

Voordelen van onze Rittenregistratie app

De RouteVision rittenregistratie app werkt nét iets makkelijker en sneller. Het maakt de kilometerregistratie overzichtelijk. Ook als u in het buitenland bent en alleen uw smartphone of tablet bij de hand heeft.

Onderweg, altijd up-to-date

De RouteVision app voor rittenregistratie is altijd up-to-date, de laatste wijzigingen worden constant doorgegeven voor u en u krijgt ook via de app altijd de laatste updates binnen.

Op die manier beschikt u steeds over de meest actuele versie, waarin we de nieuwste functionaliteiten aanbieden en waarmee u op een eenvoudige manier de rittenadministratie kan controleren.

Bekijk gereden ritten in real-time

Maak onderweg gebruik van de RouteVision App: bekijk de gereden ritten van de afgelopen periode. U krijgt er een overzicht van alle gegevens, overzichtelijk gebundeld in een gebruiksvriendelijke app voor smartphones.

De geavanceerde rapporten worden bovendien voorgesteld in een handig formaat, zodat u die ook op het scherm van een mobiele telefoon zonder problemen kan bekijken!

Volledige controle, als u dat wilt

Dankzij het overzicht van de gereden ritten met uw voertuig(en) kunt u eenvoudig de productiviteit beoordelen en zoeken naar verbeteringsmogelijkheden. Wijzigingen doorvoeren in de registratie of nagaan waar andere voertuigen zich op dit moment bevinden? Het kan vanuit de RouteVision-app, zodat u door de app te openen toegang heeft tot alle highlights.

Besturingssystemen RouteVision App

Ritregistratie via de app is makkelijker, sneller en eenvoudiger. Even inloggen met uw gegevens en vanaf dat moment kan u alle voertuigen opvolgen. U wilt natuurlijk weten op welke besturingssystemen de RouteVision app beschikbaar zal zijn. Daarom hebben we de meest gebruikte apparaten geselecteerd: iOS- en Android besturingssystemen.

Apple Icon

iOS

Houd uw rittenregistratie in de gaten op de iPhone, want we maken het u graag gemakkelijk. De app zal ook voor iOS beschikbaar zijn. Als u een iPhone heeft dan kunt u de app snel via de App Store downloaden. We zorgen er zo voor dat u de rittenadministratie op de iPhone kan doen, waardoor u daar niet meer standaard de computer voor nodig heeft.

iOS Button


Android Icon

Android

Beschikt u over een Android telefoon, dan kan u de rittenregistratie voortaan ook eenvoudig controleren vanuit de app. De RouteVision-app is beschikbaar in de Google Play Store, zodat u deze kan gebruiken met uw Android-smartphone. We raden u aan om te upgraden naar de meest actuele en beschikbare versie van het besturingssysteem, zodat u optimaal gebruik kan maken van de functionaliteiten in de app.

Android Button


Alles-in-één-app

Belangrijke functies

De RouteVision app bevat een aantal belangrijke functies, die de rittenregistratie beschikbaar maken op uw smartphone. U hebt via uw telefoon zicht op alle noodzakelijke gegevens en belangrijke statistieken, zodat u uw wagenpark volledig kan beheren en de productiviteit in kaart kan brengen. We zorgen er met geavanceerde rapporten in een gebruiksvriendelijke omgeving voor dat u altijd beschikt over de gewenste gegevens. De app bevat de volgende handige functies en onderdelen:

  • RITTENREGISTRATIE STATISTIEKEN
  • GEREDEN ROUTES MET UW VOERTUIG(EN)
  • RAPPORTEN VAN DE GEREDEN RITTEN EN PRODUCTIVITEIT
  • TIPS OM BRANDSTOF TE BESPAREN

Zorgeloos rijden, is wel zo fijn.

Zeker als u met één druk op de knop kunt kiezen uit een zakelijke of een privérit. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Rittenregistratie via Smartphone

Rittenregistratie via de smartphone is nog nooit zo makkelijk geweest. Even op de telefoon kijken of alles nog goed gaat en u kunt weer verder met uw eigen werk.

RouteVision ontwikkelt de ideale app! Dankzij de nieuw ontwikkelde app hebt u nog gemakkelijker zicht op de ritten van die dag. Door uw smartphone (iOS of Android) te gebruiken kunt u overal ter wereld inloggen en dadelijk starten.


Veelgestelde vragen over de app

Waar kan ik de app krijgen?

U kunt de app voor uw telefoon op dit moment alleen gebruiken als u zich aanmeldt voor de open bèta-test en klant bent van RouteVision. Uw inschrijving wordt beoordeeld op basis van enkele gegevens die u invoert. Als ze goedgekeurd wordt, dan mag u meedoen aan de bèta-test.

Wie kan de app gebruiken?

De RouteVision ritregistratie app werd speciaal ontworpen voor onze klanten. U kunt hierop inloggen met uw accountgegevens en krijgt vervolgens toegang tot uw rittenadministratie.

Wat is een open-bèta test?

Een open-bèta is een testperiode waarvoor u zich kunt aanmelden. Als u aanvaard wordt als bèta-tester dan mag u de app gebruiken alsof die al af is. We testen tijdens de bèta of alles goed verloopt. Het kan namelijk zijn dat bepaalde zaken nog wat extra aandacht nodig hebben voordat de app gepubliceerd en beschikbaar gemaakt wordt voor het publiek.

Waarom zou ik een app nodig hebben?

De RouteVision app is vooral handig als u snel een overzicht wilt zien. Het biedt naast de web-versie die u normaal gesproken via de computer te zien krijgt ook extra geavanceerde functionaliteiten. We zorgen ervoor dat u op een iOS– of Android-smartphone op een eenvoudige wijze de volledige controle heeft over de rittenadministratie. We hopen dat u daar voordeel van zal hebben en dat u op deze manier minder tijd hoeft te besteden aan uw rittenadministratie.

Hoelang duurt de bèta en wanneer kan ik de live app gebruiken?

Over het algemeen duurt de bèta-periode net zolang tot de versie stabiel genoeg is. Het is dan ook niet leuk als de versie die u krijgt voortdurend blokkeert, of problemen geeft. We halen deze er eerst uit tot er bijna geen problemen meer te vinden zijn.

Wat kost de app of het gebruik ervan?

De download van de app voor de rittenadministratie voor de iPhone en Android smartphones is helemaal gratis. Ook het gebruik ervan kost niets. U betaalt een vaste lage prijs per maand voor het gebruik van RouteVision. Het gebruik van de app is hierbij inbegrepen. U kunt dus zonder kosten onderweg het volledige overzicht van uw ritten, de huidige positie van voertuigen en alle rapporteringen na elkaar opvragen.

Gerelateerd aan Ideale kilometer- en rittenregistratie app

Meer weten? We hebben nog veel meer informatie die u wellicht leuk vindt om te lezen. Laat het ons weten als u bepaalde informatie mist, die u eigenlijk wel op deze pagina verwacht. Op die manier helpt u ons om onze informatievoorziening verbeteren.

RouteVision Rittenregistratie vanaf €0,12 per dag

U bent voor uw rittenadministratie nog geen kopje koffie per dag kwijt. Bereken nu uw prijs op basis van uw huidige wagenpark.

Offerte aanvragen

Meer lezen over Rittenregistratie?

Klik op de volgende knop om terug te gaan naar de Rittenregistratie verzamel pagina

Rittenregistratie

Bereken uw promoprijs!