RouteVision Kilometerregistratie

Kilometerregistratie

Comfort automatische kilometerregistratie

U wilt natuurlijk dat uw kilometerregistratie in orde is. Of u nu zelfstandig bent of een KMO heeft – of een grote internationale organisatie vertegenwoordigt. Het registreren van iedere kilometer die u met de bedrijfswagen rijdt is simpel met RouteVision. RouteVision geeft u direct inzicht in waar uw voertuig staat of rijdt, met vermelding van de exacte tijdstippen, juiste kilometerstanden en tot op de komma nauwkeurige GPS-locaties. Dat is comfortabel.

Bereken uw promoprijs

icon

Automatische kilometerregistratie

Sneller, gemakkelijker en zonder boetes

Wilt u uw manuele kilometerregistratie upgraden naar een automatisch systeem? Goed idee! Dankzij die keuze zal u geld besparen op uw kilometerregistratie. We weten natuurlijk al wat een automatische kilometerregistratie u oplevert. Maar neem eens de tijd om deze pluspunten van nabij te onderzoeken.

icon

GEBRUIKSVRIENDELIJK EN INTUITIEF

RouteVision werkt voortdurend aan de verbetering van het gebruiksgemak! Op basis van de feedback van onze klanten en testers werken we aan zowel de functies van onze systemen als aan het design ervan. Wist u trouwens dat we de meest geavanceerde kilometerregistratie app aan het ontwikkelen zijn?

icon

BEVEILIGING EN PRIVACY GARANDEREN

Wij hechten belang aan de veiligheid van uw gegevens: uw veiligheid en privacy staan voorop in het RouteVision kilometerregistratiesysteem. We gaan discreet en zorgvuldig om met uw gegevens.

icon

AUTOMATISCHE KILOMETERREGISTRATIE

Volledig geautomatiseerde kilometerregistratie, zonder dat u daar ook maar iets voor hoeft te doen. Met RouteVision hoeft u zich helemaal geen zorgen meer te maken en krijgt u zelfs tips om bij de volgende rit brandstof te besparen!

icon

GEGEVENS DADELIJK ONLINE ZICHTBAAR

Alle gegevens die u tijdens het autorijden verstuurt en die bij ons binnenkomen, kunnen dadelijk online bekeken worden en worden live bijgewerkt. U ziet letterlijk alle aan uw account gekoppelde voertuigen – in real time, bewegen over de kaart!

icon

BESPAAR VEEL TIJD EN GELD

Wilt u ook meer tijd en geld overhouden en er minder voor hoeven te doen? Met RouteVision bespaart u geld en uw medewerkers houden tijd over voor het echte werk. Eindelijk meer aandacht voor efficiëntie!

icon

BETROUWBAAR EN NAUWKEURIG

De nauwkeurigheid van het RouteVision track & trace systeem is ongezien. We bepalen de locatie van al uw voertuigen zoals geen enkel ander systeem dat doet: bijzonder nauwkeurig: en daar zijn we natuurlijk enorm trots op.

icon

24/7 ONLINE TOEGANG, WERELDWIJD

Om het even waar u een internetverbinding heeft, logt u snel en gemakkelijk in op uw account van RouteVision. U weet precies waar uw voertuigen zich bevinden en wat hun status is. Binnenkort ook met de RouteVision kilometerregistratie App.


Ga voor gemak en efficiency met het rittenregistratiesysteem van RouteVision, de marktleider en expert op dit gebied.
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Kilometerregistratie ervaringen

Het bekijken van statistieken, volgen van uw voertuigen en inzichtelijk maken van uw actuele kilometerregistratie wordt makkelijker dan ooit tevoren. We zeggen het niet voor niets: onze klanten, rijden comfortabel.

Martijn vertelt in deze video over zijn ervaringen met RouteVision. Voorheen hield hij de kilometerregistratie met de hand bij en nu gaat alles geheel automatisch en is het fiscus-proof. Bovendien is het systeem van RouteVision ook kostenbesparend gebleken voor Martijn.

Kilometerregistratie Voordelen

Voordelen die we uw bedrijf bieden

icon

Tevreden Klanten

Zelfstandigen, KMO’s en grote bedrijfsorganisaties: duizenden klanten gebruiken RouteVision voor hun registratie. We gebruiken hun feedback om de kilometerregistratie voortdurend te verbeteren.

icon

Onze Monteurs

Onze monteurs hebben slechts 15 minuten nodig om RouteVision bij u te installeren. Ze doen dit gewoon bij u op locatie. Daarna kunt u meteen aan de slag met de eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface in de auto.

icon

Inzicht En Overzicht

Informatie, overzicht en controle: rittenregistratie via RouteVision, met informatie over de voertuigen, de gereden kilometers en de gemaakte ritten. Maximaal efficiënt en productief. Voorkom onnodige ritten en bespaar tijd en geld.

icon

Abonnement, Laag Tarief

Het abonnement voor RouteVision gebruikt u voor een vast laag, maandelijks tarief. Daarvoor hebt u heldere prijzen waarbij alles inbegrepen is, zonder verrassingen achteraf. U kunt direct starten met de automatische kilometerregistratie, zonder u zorgen te moeten maken over de kosten.

Geld besparen met het RouteVision kilometerregistratiesysteem

Door het RouteVision kilometerregistratiesysteem is het voor ieder bedrijf mogelijk om kosten te besparen in het wagenpark. Doordat alle gegevens van de auto’s zorgvuldig worden geregistreerd brengt dit voordelen met zich mee. Het systeem is ideaal om de gereden kilometers te facturen naar uw werkgever of klanten toe, dit is omdat de gereden kilometers en route geregistreerd worden en u ze online terug kan inzien. Hierdoor kunt u discussies met de klanten, wat betreft de facturatie, voorkomen.

Ook kunt u het systeem gebruiken om uw wagenpark te beheren, gereden snelheden etc. worden ook geregistreerd, zo kunt u boetes en hoge brandstofkosten voorkomen.

Gegevens die volgens de                 Belastingdienst in uw Kilometerregistratie aanwezig moeten zijn

Geld besparen

HOUD MEER GELD OVER, AAN HET EINDE VAN DE RIT

Uw doel is natuurlijk om geld te besparen met uw kilometerregistratie. Denk bijvoorbeeld eens aan de uren die u met een manuele kilometerregistratie niet kunt doorrekenen aan de klant, maar die uw werknemers of uzelf toch veel tijd kosten. Als iedereen klaar is met werken, bent u nog bezig met het bijwerken van uw kilometerregistratie in Excel.

En dat allemaal, voor slechts € 0,12 per dag.

Geld Besparen

RouteVision Kilometerregistratie, nu tijdelijk vanaf €0,12 per dag

U bent voor uw kilometeradministratie nog geen kopje koffie per dag kwijt. Bereken nu uw prijs op basis van uw huidige wagenpark.

Offerte aanvragen

Kilometerregistratie voor groot en klein

Zelfstandige, KMO’s en grote organisaties. Allemaal zijn ze klant bij RouteVision. Dat komt doordat we al jarenlang innoveren in samenwerking met onze klanten.

Kilometerregistratie voor ZZP

Zelfstandige Zonder Personeel

Als zelfstandige zonder peroneel, wilt u zoveel mogelijk declarabele uren maken. Uw handmatige kilometerregistratie is aan vervanging toe. Kilometerregistraties in Excel zijn misschien wel mogelijk, maar u besteed er tijd aan, die u niet kunt declareren.

Houd net als alle andere zzp’ers, meer tijd over voor uw klanten. Meer ‘kunnen factureren’ staat gelijk aan meer efficiënt verdeelde uren!

Kilometerregistratie voor het KMO

Midden- en kleinbedrijf

Ook het MKB voelts zich prettig bij RouteVision kilometerregistratie. U vertrouwt op onze geavanceerde functies, die u niet alleen voorzien van een kloppende administratie! U heeft er gelijk een systeem bij waar u de uren meetbaar mee maakt. Zit iemand te treuzelen op zijn werk, dan wordt dat ongetwijfeld inzichtelijk.

U weet precies wie wanneer bij welke klant aanwezig was. Daarmee kunt u de uren van uw medewerkers efficiënter indelen.

Kilometerregistratie voor Grootzakelijke klanten

Grote organisaties

Dan de kilometerregistratie voor grote (veelal internationale) organisaties. Bij uw bedrijf gaat het al gauw om meerdere voertuigen met meerdere teams die samen moeten werken. De real-time statistieken maken het mogelijk dat uw micro-management mogelijkheden verhoogd worden. Daarbij komt tegelijkertijd een helikopterview van alle dagelijkse en wekelijkse ontwikkelingen op de weg: met één druk op de knop. Met RouteVision bent u sterk bewapend tegen internationale concurrentie.

Grote organisaties

RouteVision Kilometerregistratie, nu tijdelijk vanaf €0,12 per dag

U bent voor uw kilometeradministratie nog geen kopje koffie per dag kwijt. Bereken nu uw prijs op basis van uw huidige wagenpark.

Offerte aanvragen

Bereken uw promoprijs!