Klantbeoordelingen

ALLE KLANTBEOORDELINGEN OVER ROUTEVISION, OP ÉÉN PLEK.

RouteVision is een transparant bedrijf dat graag eerlijk communiceert. We willen dan ook dat u zich comfortabel voelt van zodra u klant wordt bij RouteVision. Dat betekent dat we er alles aan doen om u een idee te geven van wat u van ons mag verwachten.

We geven u graag inzicht in onze klantbeoordelingen: de beoordelingen die onze klanten ons geven en die een goed beeld geven van hoe anderen onze dienstverlening ervaren. Hier vindt u de klantbeoordelingen over RouteVision. U ziet hier ook klantbeoordelingen over RouteVision van andere sites. Die beoordelingen plaatsen we hier op de site, u hoeft dus niet verder te zoeken!

trustpilot logo

Klantbeoordelingen via Trustpilot

U vindt op deze pagina alle klantbeoordelingen van onze klanten via Trustpilot. Als u dat wilt, kunt u ook op de pagina van Trustpilot zelf de reviews bekijken. We hechten veel waarde aan een eerlijke mening om onszelf voortdurend te verbeteren.

R. Korf

Op 23-05-2022 contact opgenomen met de…

Op 23-05-2022 contact opgenomen met de afdeling support met een technische vraag. Door Shirley van de afdeling support uitermate deskundig geholpen met heldere uitleg en de uitvoering van mijn verzoek is correct uitgevoerd.

25-05-2022
dhr. Witteloostuijn

Wat service

Wat service, komen gelijk naar je toe als je op je werkplek bent.

25-05-2022
Andrews Sykes B.V.

Uitstekend geregeld

Uitstekend geregeld. Gisteren gebeld om een nieuwe unit in te bouwen in een bedrijfsauto die onverwachts geleverd werd. Commerciële man kwam vanmorgen langs met het contract ter ondertekening. Vervolgens is de monteur langsgekomen en heeft vandaag de unit al ingebouwd. Snelle service, erg goed geregeld.

25-05-2022
Peter De brouwer

Goede service!

Goede service!

20-05-2022
Tessa de Winter

Duidelijkheid en fijn contact

Een paar weken geleden onze auto voorzien van een RouteVision systeem. Dit is erg makkelijk in gebruik en scheelt ons veel werk. Het contact is goed en duidelijk verlopen. Fijn dat er iemand langs kon komen om alles uit te leggen.

20-05-2022
Hans

goede service en snel

goede service en snel

17-05-2022
Ester Al

Snel en vakkundig geholpen

Snel.en vakkundig geholpen. Daan kwam thuis om alles netjes uit te leggen. Er worden snel afspraken gemaakt en top nagekomen. Geweldig!

17-05-2022
CD

Routevision heeft ons heel goed…

Routevision heeft ons heel goed geholpen. Ze waren zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

16-05-2022
Onno de Nooijer

Inbouw prima

Donderdag 12 mei is de monteur geweest om een gps in 13 wagens in te bouwen. Dit is prima verlopen en er is hard gewerkt om alles op schema te krijgen, verder kregen de wagen bestuurders tijdens de inbouw goede uitleg over het systeem van de monteur. Top!

16-05-2022
Marjolein Kooren

Goed meegedacht

Wij hebben ons contract verlengd en hierin is goed meegedacht.

14-05-2022
Menger Schildersbedrijf

Heel erg tevreden!

Goed en gezellig telefonisch en face tot face contact gehad. Goede en leuke afspraken kunnen maken. Ze konden zeer snel actie ondernemen met het maken van een afspraak om het product te bespreken waarna direct een afspraak werd gemaakt voor het plaatsen van het product waar je zelf wilt! 30 min voordat ze kwamen was er gebeld. Dus je hoeft niet een bepaald tijdsbestek thuis te blijven. Waarna de plaatsing super snel ging! Binnen 15-20 minuten was het al geregeld! Wij hebben ook gekozen voor een "privé/zakelijk" knopje, die kan je aan of uit zetten om aan te geven wat voor rit je rijdt! Nu 3 dagen in onze bus, helemaal tevreden met het gemak vooral! Hadden we veel eerder moeten doen!

13-05-2022
Hendrik Kegels

Super!

Erg tevreden met de service van Routevision! Zijn duidelijk over de prijzen en de looptijd. Bieden goede oplossingen zoals het overbouwen van kastjes. Daan is bij mij langs geweest op locatie, dit maakte het plaatje voor mij compleet. Bedankt!

13-05-2022
mevr. Hulzebosch

De dame van de support afdeling heeft…

De dame van de support afdeling heeft mij keurig te woord gestaan en uitstekend geholpen. Ze heeft zelfs enkele handelingen uit handen genomen, waardoor ik zelf snel weer verder kon.

11-05-2022
dhr. Folkers

Zeer kundig

Zeer kundige mederwerkers, servicegericht, meedenkend en positief ingesteld. Wij zijn al jaren als bedrijf trouwe klanten, hebben onlangs verlegd en ons wagenpark vergroot en dit zal voorlopig niet veranderen. Keep up the good work!

06-05-2022
dhr. Gk uit Veenendaal

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, meedenkende service. Daarnaast prima bereikbaar!

06-05-2022
Jongeleen

Zijn altijd behulpzaam als we bellen

Zijn altijd behulpzaam als we bellen, maar kunnen niet altijd even snel de dienst leveren. We zijn wel tevreden over de totale afhandeling

06-05-2022
Jeroen

Denkt in oplossingen!

RouteVision is een bedrijf dat zijn afspraken nakomt. Ook voor ZZP-ers wordt gewerkt aan oplossingen.

06-05-2022
Marina

Top bedrijf!

Top bedrijf! Snel geregeld! Duidelijk! Meedenkend! En erg makkelijk in gebruik . Ze komen zelfs installeren op locatie naar keus!

02-05-2022
Arjan Grave

Al 3 jaar klant

Al 3 jaar klant ! Uitstekende service en komen altijd hun afspraak na. Vandaag besteld, morgen bezoek voor ondertekening en vervolgens word het kastje super snel ingebouwd en altijd vrolijke monteurs ! Route vision is een aanrader !

02-05-2022
PvdE

Ben reuze tevreden met route vision

Ben reuze tevreden met route vision. Net contract verlenging gedaan en mogen m 1x gratis overlaten zetten als we een andere auto zouden nemen.

20-04-2022
Mw. Verbiest

prima systeem .

prima systeem .

14-04-2022
Roza All Wood

fijn bedrijf goed systeem fijn contact…

fijn bedrijf goed systeem fijn contact met werknemers

14-04-2022
Theo Pieterse

Goed gevoel

Na een eerste telefonisch contact,kwam al snel de account manager, na de uitleg kon ik gelijk tekenen, alles was al op papier gezet. Van af het eerste tot het laatste contact had ik een goed gevoel erbij.

13-04-2022
Rops

Goede service en klantvriendelijk

Goede service en klantvriendelijk

13-04-2022
Bereken uw promoprijs!