RouteVision Rittenregistratie

Rittenregistratie

Ritten in de bedrijfswagen automatisch registreren

De rittenregistratie van RouteVision maakt het mogelijk om bij te houden waar uw auto is geweest zonder dat u hier werk aan heeft. Door middel van de blackbox worden alle gereden ritten volledig automatisch geregistreerd, dus ook het aantal kilometers. Hierdoor is ons systeem ook erg handig voor kilometerdeclaratie.

Bereken uw promoprijs

Waarom automatische rittenregistratie?

Meer geld overhouden aan het einde van iedere rit.

Automatische rittenregistratie heeft een aantal leuke kenmerken. Lees hier eens waarom u een automatische rittenregistratie kunt gebruiken. Het is immers zo dat het veel van onze klanten goed doet om veel geld over te houden aan het einde van elke rit.

SIMPEL EN SNEL

Het RouteVision systeem is enorm eenvoudig en simpel te gebruiken. Zelfs als u een technofoob bent of niets van computers afweet kunt u als klant van ons eenvoudig starten. En lukt het u écht niet, dan helpt onze vriendelijke klantenservice u.

TOEGANG TOT EEN OVERZICHT

U hebt altijd toegang tot een gedetailleerd overzicht van uw ritregistratie. Op die manier kunt u op elk gewenst moment een check uitvoeren of een Excel-rapport (voor Windows) of een rapport in Numbers (voor Mac) maken.

BESPAAR TIJD EN GELD

Het besparen van tijd, geld en brandstof door het gebruik van het RouteVision Ritregistratiesysteem is toch wel onze trots. Het systeem is zo slim dat het u helpt om betere, en zuinigere routes te berekenen voor veelgemaakte ritten.

Kies voor gemak en efficiëntie met het rittenregistratiesysteem van RouteVision, een marktleider en expert op dit gebied. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Rittenregistratie ervaringen

Bekijk al uw ritten en dagelijkse statistieken gemakkelijk vanaf de bank en maximaliseer uw productiviteit! Naast deze voordelen is de rittenregistratie 100% sluitend voor de Belastingdienst.

Martijn was op zoek naar een systeem waar hij geen omkijken naar had. Het systeem van RouteVision is daar de perfecte oplossing voor. De rittenregistratie wordt niet meer handmatig bijgehouden waardoor Martijn meer tijd heeft voor andere werkzaamheden en hiermee veel geld bespaart.

Voordelen in verband met rittenregistratie

Voordelen die we uw bedrijf bieden

Icon

Veel tevreden klanten

Zelfstandigen, KMO’s en grote bedrijven met meerdere voertuigen: ze kiezen allemaal voor de rittenregistratie van RouteVision. We hebben een hechte band met onze klanten, die ons feedback geven, waardoor we u topkwaliteit kunnen garanderen.

Specialisten in huis

Onze eigen monteurs installeren het systeem zelf bij u. Ze hebben slechts 15 minuten van uw tijd nodig om ervoor te zorgen dat u direct kan starten met de automatische kilometerregistratie.

Informatie is altijd beschikbaar

De GPS- en dataverbinding zorgen voor real time informatie over uw voertuig(en), de gereden kilometers en uw algehele productiviteit op de weg. RouteVision zorgt voor 24/7 zicht op alle gegevens, gewoon via internet.

Vaste lage prijs

De vaste en lage all-in prijs voor RouteVision maakt het een voordelige keuze. U kunt zorgeloos rijden en heeft geen werk aan de administratie. Geen onverwachte kosten achteraf en altijd een vaste lage prijs.

Hoe werkt Rittenregistratie?

Een technische omschrijving

Hoe werkt de rittenregistratie via RouteVision nu eigenlijk? Het rittenregistratiesysteem is een mooie uitvinding, die bestaat uit een aantal verschillende technische onderdelen, die allemaal bijdragen aan een betrouwbare en foutloze rittenregistratie. We maken gebruik van GPS-tracking om te bepalen waar de auto zich op aarde bevindt. De 3G-verbinding verstuurt de gegevens en u bekijkt ze via de online omgeving van RouteVision. Hierop kunt u met een computer, tablet of smartphone inloggen.

Hardware

De hardware in de auto van de klant van RouteVision beschikt natuurlijk over deze zeer geavanceerde technieken. Het is met voorsprong de krachtigste GPS-ontvanger die we gemaakt hebben. Het feit dat wij zulke tevreden klanten hebben is hier niet het enige voordeel van. U geniet ook van een rittenregistratie die altijd klopt. Hier kunt u een leuk gesprek bekijken met één van onze tevreden klanten:

Over Techniek RitRegistratieSysteem

Veelgestelde vragen over Rittenregistratie

We houden de veelgestelde vragen bij aan de hand van vragen die mensen ons stellen als ze nog geen klant zijn. Op die manier hopen we ook uw vragen te kunnen beantwoorden als u oriënterend bent. Mocht uw vraag er niet bij staan dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

Is het een ritregistratiesysteem zonder maandcontract?

Nee, bij RouteVision werken we op basis van maandcontracten. Hiermee kunnen we u voortdurende service en support geven en voeren we updates uit op het systeem, waar u geen extra kosten voor hoeft te betalen. Op die manier kunnen we blijven innoveren en garanderen dat het allemaal blijft werken.

Hoe werkt het rittenregistratiebakje?

Het systeem wordt in uw voertuig geïnstalleerd om de gegevens die uw auto nu al verzamelt, te kunnen raadplegen. Met dit bakje heeft u het natuurlijk over de black box: een klein slim apparaat, dat een duidelijk zicht geeft van de auto en zijn status; en uw dagelijkse werkzaamheden gemakkelijk kan optimaliseren. 

Het bakje (de black box) is op enkele minuten tijd geïnstalleerd, het verzamelt gegevens, zoals GPS-coördinaten en verstuurt ze allemaal in real time.

Kan ik de RouteVision rittenregistratie gebruiken voor mijn taxibedrijf?

RouteVision beschikt zonder twijfel over het meest geavanceerde ritregistratiesysteem. Hoeveel u rijdt, waar u rijdt, hoe hard u rijdt of wat voor bedrijf u hebt maakt niets uit.

We begrijpen dat u voor uw taxi of taxibedrijf graag een beroep doet op onze nauwkeurige metingen! Neem contact met ons op of vraag een offerte aan zodat we ook uw andere vragen kunnen beantwoorden.

Ik heb een Mac, kan ik RouteVision wel gebruiken?

Ja, dat kan! Alle besturingssystemen met een browser en een internetverbinding kunnen RouteVision gebruiken. Het maakt dus echt niet uit of u een Mac of Windows computer heeft; het werkt.

U kunt zelfs uw registratie bekijken via een smartphone of tablet. Gewoon door de browser van de apparaten te gebruiken. Het is erg simpel, zelfs als u niet technisch aangelegd bent.

Hoe maak ik gebruik van mijn registraties met RouteVision?

Als u klant bent en ingelogd bent, dan klikt u op rapporten. U kunt daar de gegevens downloaden en uw registraties bijhouden of bijwerken. U kunt de gegevens op ieder gewenst moment afdrukken, dus u hoeft dat niet noodzakelijk elke maand te doen. Lukt het u na deze uitleg nog steeds niet, bel ons dan en we helpen u verder.

Moet ik met RouteVision nog steeds een formulier bijhouden in de auto?

Nee, absoluut niet! Dat is juist waarom we zo trots zijn op RouteVision: u hoeft geen enkel formulier meer bij te houden. Vanaf dag één dat u het bakje laat installeren, kunt u die formulieren weggooien. Alles verloopt via 'het bakje'. Wilt u toch graag een formulier? Dan drukt u het rapport af en klaar is Kees.

Hebben jullie een Rittenregistratie app?

Ja! We hebben een hele mooie app voor rittenregistratie: u hebt hier misschien overheen gelezen; maar die is nog in ontwikkeling. We zijn dit jaar (2020) begonnen met de ontwikkeling en de testperiode ervan. Maar nu al zien we dat onze testers erg blij zijn met de resultaten.

RouteVision Rittenregistratie nu tijdelijk voor €0,12 per dag

U bent voor uw rittenadministratie nog geen kopje koffie per dag kwijt. Bereken nu uw prijs op basis van uw huidige wagenpark.

Offerte aanvragen

Bereken uw promoprijs!