Ritregistratie zonder gsm is ouderwets

24 februari 2017 – door RouteVision Nederland

De mobiele telefoon is inmiddels een smartphone geworden, waarmee u op websites kan surfen en complete routes voor zowel wandelaars, fietsers als automobilisten kan plannen. Het is dan ook niet vreemd dat de gsm steeds belangrijker wordt op het vlak van rittenregistratie.

De manuele rittenregistratie wordt door ondernemingen immers als hopeloos ouderwets beschouwd. Sommigen van hen maken het mogelijk de gereden ritten via de gsm in te voeren, maar de echt vooruitstrevende ondernemingen gebruiken daarvoor ingebouwde hardware en een automatische rittenregistratie. Via het gsm-toestel zijn er dan geavanceerde rapporten op te vragen.

Niet meer manueel bijhouden

De tijd waarin medewerkers in de auto manueel hun ritten moesten bijhouden is daarmee definitief voorbij. We zijn namelijk niet één stap, maar ondertussen al twee stappen verder. De gsm zorgde eerder nog voor digitale invoermogelijkheden, maar is inmiddels ook in staat om ritten automatisch te registreren en rapporten te tonen.

Medewerkers besparen veel tijd omdat zij de rittenregistratie niet meer manueel hoeven te doen, terwijl ze daarnaast (net als hun werkgevers) zicht hebben op de gereden ritten en bijvoorbeeld de activiteiten van die dag.

Rittenregistratie Black Box

Black Box voor de auto, van RouteVision

Rapportering op basis van mobiele gegevens

De toekomst bestaat uit een combinatie van software en hardware, die een automatische registratie van de ritten mogelijk maakt. Daardoor wordt manuele registratie dus onmiddellijk hopeloos ouderwets. Ondernemingen kunnen enorm veel tijd en capaciteit besparen door gebruik te maken van automatische systemen, waardoor er extra tijd overblijft om klanten goed van dienst te kunnen zijn.

Bereken uw promoprijs!