Techniek

Techniek is belangrijk voor RouteVision. Zonder ontwikkelingen op het gebied van techniek, is ons product slechts een doodgewoon apparaat met wat lampjes erop. Hier kunt u alle pagina's vinden die verband houden met de technische kant van het verhaal. We leggen u graag uit hoe ons product werkt en wat het doet.

Trackingsysteem

Een trackingsysteem is gericht op het registreren van de bewegingen van meerdere voertuigen. Dit is een technisch hulpmiddel dat u zal helpen om inzicht te krijgen in zowel de kosten als de opbrengsten van elk voertuig.

Op een overzichtelijke kaart kunt u zien waar uw voertuigen zijn. Hierdoor hebt u inzicht in de gewerkte uren, hebt u geen discussies meer met klanten over de facturatie en bespaart u brandstofkosten.

Lees meer

Track & Trace Systeem

Het Track- en trace systeem is dé oplossing om bewegende voertuigen te volgen via GPS. Veel organisaties maken al gebruik van track en trace systemen; maar veel ondernemingen moeten nog omschakelen naar een professioneel track en trace systeem zoals dat van RouteVision voor bedrijfswagens. Ja, dat klopt: u hoort het goed. U kunt met deze techniek zelfs uw auto's tracken. Overal ter wereld. Zo verhoogt u de productiviteit van uw medewerkers, bespaart u geld en is uw administratie in orde.

Lees meer

Ritregistratiesysteem

De techniek van het RouteVision ritregistratiesysteem is ongeëvenaard en we laten u graag zien waarom. Wij gebruiken namelijk een GPS-signaal in combinatie met een betrouwbare 3G-verbinding om de belangrijke ritgegevens te verzamelen en die in realtime beschikbaar te maken in de online omgeving en de app. We maken gebruik van de krachtigste GPS-ontvanger, eenvoudig aan te sluiten op de OBD-stekker in de auto.

Lees meer

Black Box

De black box voor de auto is klein, maar zeer intelligent. Met de black box krijgt u inzicht in de mobiliteit van uw medewerkers: u ziet waar zijn ze geweest; hoe lang en hoe hard er is gereden; of er hard is geremd en zelfs of er brandstofkosten omlaag kunnen, per rit. Het apparaatje is dus zelfs zo slim dat het voor u berekent hoe u de volgende keer kostenbesparend kunt rijden. Voor veel van onze klanten betekent het geld besparen, in plaats van zich zorgen te maken om de administratie.

Lees meer
Bereken uw promoprijs!