RouteVision Track & Trace Systeem

Track & Trace Systeem

Goed voor uw efficiency

Het Track- en trace systeem is de oplossing om bewegende objecten te volgen via GPS.
Veel organisaties maken al gebruik van track- en trace systemen; maar veel bedrijven moeten nog omschakelen naar een professioneel track- en trace systeem zoals dat van RouteVision voor de zakelijke auto. Ja, dat klopt: u hoort het goed. U kunt met deze techniek zelfs uw auto's tracken. Overal ter wereld. Zo verhoogt u de productiviteit van uw medewerkers, bespaart u geld en heeft u een sluitende administratie.

Bereken uw promoprijs

icon

Track en trace voordelen

HET VOORDEEL VOOR UW BEDRIJF

Wilt u graag weten wat de voordelen zijn van een track & trace systeem zoals RouteVision? Bekijk ze hieronder en neem bij vragen over een punt natuurlijk gauw contact met ons op, zodat we u meer informatie kunnen bezorgen.

Tevreden klanten

Track & Trace biedt voordelen voor zelfstandigen, KMO’s en grote bedrijven. Onze duizenden klanten zorgen dagelijks voor waardevolle feedback, die we gebruiken om de voordelen voor u verder uit te bouwen.

Onze monteurs

Het Track & Trace-systeem wordt geïnstalleerd door onze eigen monteurs. Ze zorgen binnen 15 minuten voor een professionele installatie van het complete systeem. U hoeft hier zelf niets voor te doen en kunt meteen starten.

Realtime informatie

Een internetverbinding is voldoende om onze software te gebruiken: u hebt 24/7 zicht op de gereden ritten, productiviteit en de huidige positie van uw voertuig of wagenpark. Altijd zicht op uw informatie en overzicht dankzij RouteVision.

Lage All-In prijs

De vaste lage prijs per maand zorgt voor zorgeloos gebruik van onze Track & Trace voordelen. Geen onverwachte kosten achteraf, u betaalt standaard een lage all-in prijs om gebruik te maken van RouteVision.

Voertuigen volgen met track & trace

een klein zwart bakje

Waar zijn mijn voertuigen en hoeveel uur wordt er gewerkt? Het track & trace systeem van RouteVision geeft dadelijk antwoord op dit soort vragen. Uw voertuig is van minuut tot minuut te volgen op een overzichtelijke kaart. Door het volgen van uw voertuigen heeft u meer grip op uw buitendienst en u hebt geen discussies meer met klanten over de facturatie.

Naast deze voordelen bespaart u ook op brandstof. Het rijgedrag van uw medewerkers kunt u eenvoudig analyseren. Stel dat u ziet dat bepaalde medewerkers te hard rijden, dan kunt u hen aanspreken op hun rijgedrag. Hiermee voorkomt u dus ook hoge verkeersboetes voor hen.

Real-time tracking

Het track & trace systeem van RouteVision geeft real time, – van minuut tot minuut de coördinaten door van de auto's. Dankzij Track & Trace door RouteVision heeft u een real time zicht op de huidige positie van uw auto(’s). De actieve GPS- en dataverbinding bepalen nauwkeurig uw positie en leggen die vast voor uitgebreide rapporten. U kunt bovendien ook de positie van uw voertuig(en) bekijken.

Inbouw Track & Trace-systeem

Onze eigen monteurs installeren het Track & Trace-systeem van RouteVision binnen 15 minuten voor u. Dit kan gewoon op afspraak en bij u op locatie, zodat u meteen kan starten. Vervolgens kunt u online inloggen voor alle actuele gegevens en rapporten over uw voertuiggebruik. Om toegang te krijgen tot het overzicht van uw voertuig(en) kunt u inloggen op de RouteVision website. U hebt dan een zicht op de verschillende rapporten, zoals ritten, gewerkte uren, tijd op locatie etc.

Zicht op het gedrag op de weg

Wanneer u een dringende afspraak heeft bij een klant, dan is het track & trace systeem de juiste oplossing. U kunt in één opslag zien waar uw medewerkers zijn en kunt hierdoor bepaalde welke medewerker u wilt inzetten. Daarnaast hebt u ook meer zicht op het gedrag van uw medewerkers. Nemen ze onnodige pauzes of zijn ze op locaties waar ze niet hoeven te zijn? Bellen naar uw medewerkers om te vragen waar ze zijn, is vanaf nu verleden tijd.

icon

Niet te omzeilen

Het track & trace-systeem voor de bedrijfswagen is niet te omzeilen. U kunt het systeem kopen op basis van een maandabonnement, met een vaste lage all-in prijs. Dit maakt het eenvoudig en voordelig om er gebruik van te maken. Bovendien zorgt u daarmee voor een systeem dat altijd automatisch werkt en dat daardoor niet te omzeilen is door de gebruikers ervan. U hebt de volledige controle over de voertuigen die deel uitmaken van het wagenpark.

Over het omzeilen

Tracking Rapportages

HOUD MEER GELD OVER, AAN HET EINDE VAN DE RIT

Trackingrapporten maken het mogelijk om alle voertuigbewegingen in een overzichtelijke rapportage weer te geven. Verschillende rapporten zijn gemakkelijk naar PDF of Excel om te zetten. U hebt 24 uur per dag en 7 dagen per week zicht op uw voertuigen. De rapporten over uw voertuigen kunt u op een tablet, smartphone of desktop bekijken. Het track & tracen van voertuigen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Zorgeloos rijden, is wel zo fijn.

Zeker als u met één druk op de knop kunt kiezen uit een zakelijke of een privérit. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Bereken uw promoprijs!